Maak kennis met Meijburg & Co

(Bijna) klaar op de universiteit (fiscaal recht of fiscale economie)? Dan ben je welkom. We willen je graag kennis laten maken met onze organisatie.

Jouw mogelijkheden bij Meijburg & Co

Wij bieden je graag de kans om je optimaal te oriënteren. Dat kan bijvoorbeeld met een stage, of door het bezoeken van onze wervingsevenementen. Maar ook een werkstudentschap of een carrière in de caribbean behoren tot de mogelijkheden!


Meijburg & Co biedt daarnaast in het collegejaar 2016-2017 de mogelijkheid tot het verkrijgen van een beurs voor de Advanced Master’s in International Tax Law. De beurs zal worden toegekend aan een zeer goed presterende student. Voor meer informatie over de toelatingseisen en om je aan te melden, kan je terecht op de website van de UvA.

Binnen onze organisatie bieden wij jou de volgende mogelijkheden:

Meeloopstage

Tijdens de meeloopstage krijgt de student de kans om meer inzicht te krijgen in de werkzaamheden die horen bij de hoogwaardige aangiftepraktijk van Meijburg. Onder begeleiding van een ervaren Meijburger neemt de student een kijkje in de keuken van deze brede dagelijkse praktijk. Om voor deze stage in aanmerking te komen is de student bezig aan het derde dan wel vierde studiejaar. Zowel het aantal dagen per week als de periode worden in onderling overleg bepaald.

Schrijf je in voor een meeloopstage

Scriptiestage

Bij de scriptiestage kan de student de afstudeerscriptie schrijven (zowel de bachelorthesis als de masterthesis). De student kan in dat geval gebruik maken van de faciliteiten van onze organisatie (zoals gebruik maken van vaktechnische databases, bibliotheek, etc). Ook wordt de student bij zijn/haar scriptie begeleid. Hoe lang deze stage duurt en in welke periode deze kan plaatsvinden wordt in onderling overleg vastgesteld. Ook het aantal dagen in de week is variabel.

Schrijf je in voor een scriptiestage

Werkstudentschap

De student die naast zijn studie wil werken, kan zich aanmelden als werkstudent bij Meijburg & Co. Voorwaarde is wel dat de student in de eindfase van zijn studie zit (vanaf eind derde studiejaar). Verschil met een stage is dat de student daadwerkelijk in dienst komt bij Meijburg en zelfstandig meewerkt in de fiscale adviespraktijk van Meijburg. De student ontvangt een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Schrijf je in voor een werkstudentschap

Caribbean carrière

Het fiscale speelveld in de Caribbean is dynamisch, uitdagend en leent zich bij uitstek voor de gedreven fiscalist met gevoel voor ondernemerschap. Bij Meijburg Caribbean dagen we je uit om je tax op te zoeken. In ons hechte team ontwikkel jij je als generalist die zich bezighoudt met het hele spectrum van fiscale adviesdiensten. Meijburg Caribbean houdt onder meer kantoor op Curaçao, waarvandaan een deel van de Caribische markt wordt bediend. Onze hoogopgeleide adviseurs voorzien cliënten op Curaçao, Sint-Maarten, Aruba en de BES-eilanden (Bonaire, Sint-Eustatius en Saba) van hoogwaardig belastingadvies.

Meer weten? Bezoek dan de website van Meijburg Caribbean!

Ga naar de website van meijburg caribbean

Interviews

Alle interviews

Remco Dijkstra

‘Je bent hier geen nummer’

Door: Remco Dijkstra

“Ik vond een flyer in mijn postvakje van mijn fiscale studievereniging, waarop stond dat Meijburg naar twee Tax...

Vragen?

We vertellen je graag meer! Onze recruiter staat je graag te woord.

Bente Bruins

Recruiter

+31 (0)88 909 1202

bruins.bente@kpmg.com

De Meijburg Fiscale Wetten-app

Met deze app kun je beschikken over de fiscale wetten, internationale verdragen en actuele jurisprudentie. De app is geoptimaliseerd voor gebruik ‘on the go’ en biedt daarnaast een aantal handige functionaliteiten:

  • Naast de actuele wetteksten zijn ook de drie voorgaande jaren altijd direct beschikbaar; daarvoor is geen internetverbinding vereist.
  • Per wetsartikel heb je toegang tot relevante en actuele jurisprudentie.
  • De rechtspraak wordt tijdens kantooruren elke vijf minuten bijgewerkt.
  • Kruisverwijzingen naar andere wetten kunnen gemakkelijk worden geopend.
  • Het is mogelijk om binnen wetten te zoeken, favorieten op te slaan en notities aan te maken.
  • Wetteksten en jurisprudentie zijn per e-mail te verzenden.
Download for apple Download for android
Wij gebruiken Google Analytics om de bezoekersinteractie op onze website te analyseren en het gebruiksgemak van onze bezoekers te verbeteren. Door deze site te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies die verband houden met dit doel. Wilt u meer weten over uw privacy en hoe u de cookies kunt blokkeren of verwijderen? Lees dan ons Online Privacy Statement. Sluiten