HBO

Ontdek hoe jij tijdens je studie Fiscaal Recht en Economie kennis kan maken met Meijburg & Co en zo uit kan groeien tot een heuse Tax Topper!

Meijburg wil jou de kans geven om je al tijdens je studie optimaal te oriënteren binnen onze fiscale aangiftepraktijk. Om je voor te bereiden op de eerste stappen op de arbeidsmarkt bieden we jou de mogelijkheid om bij Meijburg stage te lopen, werkstudent te worden of langs te komen op de evenementen waar wij ons presenteren. Ook de belastingwettenbundel, gratis verstrekt door Meijburg mag natuurlijk niet in je boekenkast ontbreken. Zodra de wettenbundel te bestellen is, zullen wij dit via onder meer onze Facebookpagina aankondigen.

Jouw toekomst bij Meijburg & Co.

(Bijna) klaar op de hogeschool (Fiscaal Recht en Economie)? Dan ben je van harte welkom. Ook als je nog studeert trouwens. Je kunt hier o.a. je oriënterende stage regelen of een wettenbundel aanvragen! Ontdek hoe jij tijdens je studie Fiscaal Recht en Economie kennis kan maken met Meijburg & Co en zo uit kan groeien tot een heuse Tax Topper!

Studenten die zich optimaal willen oriënteren op het werken bij Meijburg & Co kunnen zich aanmelden voor een stage. Meijburg & Co kent verschillende stagevormen: de scriptiestage, de meeloopstage of een combinatie daarvan. De stages kunnen bij al onze vestigingen worden gelopen. Tevens is het mogelijk om als werkstudent aan de slag te gaan.

Schrijf je in voor een meeloopstage

Tijdens de meeloopstage krijgt de student de kans om meer inzicht te krijgen in de werkzaamheden die horen bij de hoogwaardige aangiftepraktijk van Meijburg. Onder begeleiding van een ervaren Meijburger neemt de student een kijkje in de keuken van deze brede dagelijkse praktijk. Om voor deze stage in aanmerking te komen is de student bezig aan het derde dan wel vierde studiejaar. Zowel het aantal dagen per week als de periode worden in onderling overleg bepaald.

Schrijf je in voor een meeloopstage

Meld je aan voor een scriptiestage

Tijdens de scriptiestage kan de student zijn afstudeerscriptie schrijven. De student kan in dat geval gebruik maken van alle faciliteiten van Meijburg, zoals de vaktechnische databases en de uitgebreide bibliotheek. Ook wordt de student bij het voltooien van de scriptie professioneel begeleid. Hoe lang deze stage duurt en in welke periode deze kan plaatsvinden, wordt in onderling overleg vastgesteld. Ook het aantal dagen in de week is variabel.

aanmeldknop

Schrijf je in voor een scriptiestage

Werkstudentschap

De student die naast zijn studie wil werken, kan zich aanmelden als werkstudent bij Meijburg & Co. Voorwaarde is wel dat de student in de eindfase van zijn studie zit (vanaf eind derde studiejaar). Verschil met een stage is dat de student daadwerkelijk in dienst komt bij Meijburg en zelfstandig meewerkt in de fiscale aangiftepraktijk van Meijburg. De student ontvangt een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Schrijf je in voor een werkstudentschap

Open sollicitatie

Ben je een startende of ervaren fiscalist of ben je op zoek naar een functie in de staf? Wij staan ook altijd open voor open sollicitaties.

Open sollicitatie

Interviews

Alle interviews

Remco Dijkstra

‘Je bent hier geen nummer’

Door: Remco Dijkstra

“Ik vond een flyer in mijn postvakje van mijn fiscale studievereniging, waarop stond dat Meijburg naar twee Tax...

Vragen?

We vertellen je graag meer! Onze recruiter staat je graag te woord.

Bente Bruins

Recruiter

+31 (0)88 909 1202

bruins.bente@kpmg.com

De Meijburg Fiscale Wetten-app

Met deze app kun je beschikken over de fiscale wetten, internationale verdragen en actuele jurisprudentie. De app is geoptimaliseerd voor gebruik ‘on the go’ en biedt daarnaast een aantal handige functionaliteiten:

  • Naast de actuele wetteksten zijn ook de drie voorgaande jaren altijd direct beschikbaar; daarvoor is geen internetverbinding vereist.
  • Per wetsartikel heb je toegang tot relevante en actuele jurisprudentie.
  • De rechtspraak wordt tijdens kantooruren elke vijf minuten bijgewerkt.
  • Kruisverwijzingen naar andere wetten kunnen gemakkelijk worden geopend.
  • Het is mogelijk om binnen wetten te zoeken, favorieten op te slaan en notities aan te maken.
  • Wetteksten en jurisprudentie zijn per e-mail te verzenden.
Download for apple Download for android
Wij gebruiken Google Analytics om de bezoekersinteractie op onze website te analyseren en het gebruiksgemak van onze bezoekers te verbeteren. Door deze site te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies die verband houden met dit doel. Wilt u meer weten over uw privacy en hoe u de cookies kunt blokkeren of verwijderen? Lees dan ons Online Privacy Statement. Sluiten