We zorgen ervoor dat onze kennis concrete waarde oplevert. Dit bereiken we door een combinatie van expertise, een proactieve benadering en een snelle respons. We hebben een sterke reputatie verworven met onze manier van werken. En die reputatie willen we eer aan doen.

Meer weten over Meijburg & Co?

Carrièremogelijkheden

Ben je een ervaren fiscalist en heb jij je bewezen in het vakgebied? Ben jij op zoek naar uitdaging en klaar om de volgende stap te zetten? Dan ben jij de ervaren professional die wij zoeken. Voor topfiscalisten is er bij ons altijd plaats. Maar ook voor starters hebben wij regelmatig vacatures. Kies hieronder jouw ervaringsniveau om de voor jou relevante openstaande vacatures te bekijken!

De Tax Business School

Voor een kennisorganisatie als Meijburg is het van het grootste belang dat wij onze medewerkers de mogelijkheid bieden om adequaat te anticiperen op deze veranderende en veeleisende omstandigheden van de hedendaagse fiscale praktijk. De sleutel hiervoor ligt in het aanbieden van een compleet en praktisch pakket van hoogwaardige opleidingen, trainingen en cursussen. Hierdoor krijgen Meijburg professionals de kans om zich tijdens hun carrière te ontwikkelen tot toonaangevende adviseurs die goed beslagen ten ijs komen op het nationale en internationale fiscale toneel.

Lees meer

Interviews

Alle interviews

Remco Dijkstra

‘Je bent hier geen nummer’

Door: Remco Dijkstra

“Ik vond een flyer in mijn postvakje van mijn fiscale studievereniging, waarop stond dat Meijburg naar twee Tax...

Vragen?

We vertellen je graag meer! Onze recruiter staat je graag te woord.

Bente Bruins

Recruiter

+31 (0)88 909 1202

bruins.bente@kpmg.com

De Meijburg Fiscale Wetten-app

Met deze app kun je beschikken over de fiscale wetten, internationale verdragen en actuele jurisprudentie. De app is geoptimaliseerd voor gebruik ‘on the go’ en biedt daarnaast een aantal handige functionaliteiten:

  • Naast de actuele wetteksten zijn ook de drie voorgaande jaren altijd direct beschikbaar; daarvoor is geen internetverbinding vereist.
  • Per wetsartikel heb je toegang tot relevante en actuele jurisprudentie.
  • De rechtspraak wordt tijdens kantooruren elke vijf minuten bijgewerkt.
  • Kruisverwijzingen naar andere wetten kunnen gemakkelijk worden geopend.
  • Het is mogelijk om binnen wetten te zoeken, favorieten op te slaan en notities aan te maken.
  • Wetteksten en jurisprudentie zijn per e-mail te verzenden.
Download for apple Download for android
Wij gebruiken Google Analytics om de bezoekersinteractie op onze website te analyseren en het gebruiksgemak van onze bezoekers te verbeteren. Door deze site te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies die verband houden met dit doel. Wilt u meer weten over uw privacy en hoe u de cookies kunt blokkeren of verwijderen? Lees dan ons Online Privacy Statement. Sluiten