De Tax Business School

Voor een kennisorganisatie als Meijburg is het van het grootste belang dat wij onze medewerkers de mogelijkheid bieden om adequaat te anticiperen op deze veranderende en veeleisende omstandigheden van de hedendaagse fiscale praktijk. De sleutel hiervoor ligt in het aanbieden van een compleet en praktisch pakket van hoogwaardige opleidingen, trainingen en cursussen. Hierdoor krijgen Meijburg professionals de kans om zich tijdens hun carrière te ontwikkelen tot toonaangevende adviseurs die goed beslagen ten ijs komen op het nationale en internationale fiscale toneel.

Om het uitgebreide aanbod van beschikbare opleidingen toegankelijk te maken en overzichtelijk te houden, is er binnen Meijburg een nieuw instituut opgericht: de Meijburg Tax Business School. De Meijburg Tax Business School is een regulerend orgaan dat het opleidingsaanbod structureert volgens de specifieke Meijburg speerpunten Mensen, Kennis en Markt. Het opleidingsaanbod bestaat vanzelfsprekend uit vaktechnische onderdelen, maar er is ook zeer veel aandacht voor de gebieden Persoonlijke Ontwikkeling en (Risk) Management. Door alle opleidingen centraal onder te brengen in een overkoepelend orgaan kunnen we de educatie nog beter toespitsen op de persoonlijke loopbaantrajecten van onze professionals. Dit levert een enorme toegevoegde waarde op voor de professionele carrière van onze fiscalisten.

Er bestaat een nauwe samenwerking tussen De Meijburg Tax Business School en de KPMG Global Tax Business School. Door deze samenwerking met KPMG wordt het internationale programma van de Meijburg Tax Business School gegarandeerd. Het resultaat is een zeer compleet pakket van internationale opleidingen en trainingen die onmisbaar zijn voor zowel startende als ervaren fiscalisten. Een adviesraad bestaande uit ervaren Meijburgers met een achtergrond in de academische wereld bewaakt de kwaliteit van de opleidingen. Zo ontstaat een robuust kennisplatform dat uniek is voor de Nederlandse fiscale praktijk.

Wij gebruiken Google Analytics om de bezoekersinteractie op onze website te analyseren en het gebruiksgemak van onze bezoekers te verbeteren. Door deze site te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies die verband houden met dit doel. Wilt u meer weten over uw privacy en hoe u de cookies kunt blokkeren of verwijderen? Lees dan ons Online Privacy Statement. Sluiten