Compliance Officer People Services

  • Amstelveen - Breda
  • hbo
  • 0-5 jaar

Je vindt belastingwetgeving een interessant vakgebied en wil je verdiepen in de fiscale en sociale wetgeving die betrekking heeft op grensoverschrijdende arbeid. Werken op het scheidsvlak van nationale en internationale (fiscale) wetgeving is voor jou een must! Je vindt het een uitdaging om complexe en veelomvattende aangiften inkomstenbelasting te maken en problemen te analyseren en hiervoor oplossingen aan te dragen. Het directe contact met de betrokken expats/werknemers en je buitenlandse collega’s vind je een meerwaarde in je dagelijkse werkzaamheden.

Welke skills?

  • Je beschikt over inlevingsvermogen en goede sociale skills. Je kunt contacten onderhouden met expats/wernemers, hen aan je binden en hen het gevoel te geven dan zij zeer belangrijk voor je zijn en dat je hen wilt helpen in het wirwar van belasting- en sociale zekerheidsvraagstukken in het kader van hun buitenlandse uitzending/tewerkstelling.
  • Van belang is goede communicatieve skills. Je moet goed kunnen luisteren, de juiste vragen kunnen  stellen en zaken duidelijk en direct kunnen verwoorden.
  • Verder is van belang dat je goed kunt plannen en organiseren. Elke dag heb je te maken met vele vragen en opdrachten, die je allemaal adequaat moet afhandelen. De juiste prioriteiten kunnen stellen, voor je zelf een strakke planning kunnen maken en deze ook uitvoeren is essentieel.
  • Omdat het aanbod aan werk veel en omvangrijk is, zul je efficiënt moeten kunnen werken.
  • Je bent een teamplayer.
  • Je bent cijfermatig goed onderlegd.
  • Je spreekt en schrijft vloeiend in de Nederlandse en Engelse taal.

Werkzaamheden
Je hebt te maken met werknemers, die in een ander land worden tewerkgesteld. Deze mensen krijgen te maken met allerlei vraagstukken en jij wilt hen daar bij helpen.

Deze expats/werknemers krijgen te maken met een veranderende werkomgeving, nieuwe collega’s, mogelijk een nieuwe woonplaats, een andere cultuur en een andere leefstijl. Ook geldt er veelal andere wetgeving, bijvoorbeeld andere fiscale regimes en andere sociale zekerheidsstelsels. Er komt dus veel op hen af, en de expats/werknemers hebben dan behoefte aan een duidelijk beeld wat hen te wachten staat op onder ander fiscaal- en sociale zekerheidsgebied.

Samen met het cliëntteam zorg je voor ondersteuning van deze expats/werknemers en hun werkgevers.

Zo verzorg je onder andere aangiften inkomstenbelasting, ben je betrokken bij het opstellen van de juiste loonadministratie, controleer je belastingaanslagen, verzorg je diverse aanvragen voor bijvoorbeeld de 30%-regeling en A1/CoC-verklaringen, stel je bezwaarschriften op en communiceer je met buitenlandse collega’s over de betreffende expats/werknemers.

Wij gebruiken Google Analytics om de bezoekersinteractie op onze website te analyseren en het gebruiksgemak van onze bezoekers te verbeteren. Door deze site te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies die verband houden met dit doel. Wilt u meer weten over uw privacy en hoe u de cookies kunt blokkeren of verwijderen? Lees dan ons Online Privacy Statement. Sluiten